Tarvitsetko itsestäsi edustavan profiilikuvan? Tarvitseeko yrityksesi sinusta henkilöstökuvan? Tai tarvitsetko cv:hen, työhakemukseen tai muuhun kulkukorttiin passikuvaa persoonallisemman kuvan? Kenties kuvan Linkediniin, Faceen tai Tinderiin?

Tässä ratkaisu! Meillä kuvataan näitä AJANVARAUKSETTA aina maanantaisin klo 14-17, hintaan 35e. Hinta sisältää passikuvausta ”luovemman” kuvauksen sekä kuvatiedoston yhdestä yhdessä paikanpäällä valitsemastamme kuvasta. Tämä kuvaus ei sisällä koevedoksia, mutta laadukkaasti käsitellyn kuvatiedoston vapain käyttö,- ja someoikeuksin.

Kuva voidaan ottaa myös miljöössä, täällä Pispalassa kun ei tarvitse mennä ovea pidemmäs sitä etsimään.

Meiltä nyt myös laadukkaat viralliset passikuvat!

Kuvaan voi tulla ILMAN AJANVARAUSTA maanantaisin klo 14-17.
Toimitamme kuvasi suoraan poliisin lupajärjestelmään.

Hinta 20e.