KUVAUSHINNASTO

Kaikki muotokuvauksemme maksavat vain 55e!

Hintamme pitää sisällään monipuolisen studiokuvauksen tai miljöökuvauksen sekä sähköiset koevedokset nähtäväksenne nettigallerian muodossa. 

Meillä muotokuvaukset maksavat kaikki siis saman verran. Lapsikuvauksen hintaan kuuluu halutessa myös perhekuvaus, emmekä veloita erikseen sisaruskuvauksestakaan.

Koevedokset nähtyänne voitte tehdä ihan omannäköisenne tilauksen kuvina, tulostusvalmiina tiedostoina tai vaikka canvaseina! 

Eli kullekin tarpeen ja toivoiden mukaan – vedokset nähtyäsi voit tilata vaikka vain yhden kuvatiedoston tai useita sisustusvalmiita, kehystettyjä kuvia. Tuotteisiimme ja tuotehinnastoomme voitte tutustua yllä olevasta tuotehinnastot linkistä.  

Valkoinen tausta sekä mm. miljöökuvauksen monet vaihtoehdot


Kuvaamme paljon valkoisella taustalla, mutta tausta taipuu myös harmaaseen ja mustaakin. Miljöö puolestaan on täynnä erilaisia taustoja, jo tässä ihan studion nurkillakin on kaunista tehdasmiljöötä sekä Pyynikin metsät.

Löytyy studiolta myös kuviotaustoja – jos ne kiinnostaa, kysy rohkeasti.

Lisää kuvauskäytännöistämme tämän sivun lopulla!

LAPSI ja VAUVAKUVAUS

PERHEKUVAUS
SUKUPOLVET -kuvaus
VIHKIKUVAUS
MUOTOKUVAUS 
YLIOPPILAS ja RIPPIKUVAUS

LEMMIKKIKUVAUS
MILJÖÖKUVAUS
RASKAUSKUVAUS
HUOMENLAHJAKUVAUS
TUOTEKUVAUS
jne


VINKKEJÄ KUVAUKSEEN TULTAESSA

Jokainen kuvaus on aina ainutlaatuinen, tärkeä tapahtuma kuvattaville sekä myös kuvaajalle. Tärkeää kuvassa on luonnollisuus – olla kuvassa jännittämättä tilannetta, joka ei kuvattavalle ole päivittäinen tapahtuma. Kuvaaja on kuitenkin alansa ammattilainen, jonka tehtävä on auttaa parhaansa mukaan asiassa. Ujoin lapsikin unohtaa yleensä kameran hetken leikittyään ja tilaan tutustuttuaan. Pyrimme siihen, että kuvauksissa meillä ei ole koskaan kiire; tällöin pienimmilläkin on aikaa tutustua tilaan ja tilanteeseen. Nykyään kuvataan paljon erilaisia kuvauksia, eli moni tilanne on kuvaajalle ennestään tuttu. 

Jos teillä on kuitenkin jotain erityistoiveita, tai jotain muita seikkoja jotka auttavat kuvaajaa jo kuvaukseen valmistautuessaan, ne kannattaa silti aina mainita etukäteen.  

Tyylimme on kuvata valkoisella/vähän harmaaseen taittuvalla taustalla, joka sallii liikkumisen valotuksen silti onnistuessa. Vaalea tausta kuvissa sopii myös monesti skandinaaviseen vaaleaan sisustukseemme. Meillä on kuitenkin myös muutama muu tausta – jos toivoo muuta kuin valkoista, siitä kannattaa mainita ennen kuvausta. Emme välttämättä myöskään kuvaa aina sitä ihan perinteisintä ”pönötyskuvaa”, eli jos sellaista toivotte, niin sekin toivomus kannattaa esittää.

Mitä kannattaa huomioida ennen kuvausta?

Pukeutumisessa paras vinkki on yhtenäisyys. Vaikka perhe/suku tulisi kuvaan uimapuvuissa, se näyttää hyvältä/hauskalta, jos kaikki ovat pukeutuneet uimapukuun. Yhtenäiseksi teemaksi käy hyvin vaikka ruudut, raidat, valkoiset T-paidat, pastellisävyt, golfasut tai mikä muu tahansa. Eli ”teemasta” käy jo se, että kaikilla on farkut. Toinen hyvä vinkki myös on, että kannatta pukeutua siten, miten tuntee olonsa hyväksi. Mieluummin kuvaamme rennosti lattialla maaten, kuin jäykästi pönöttäen 🙂 Minkään kuvion tai värin suhteen ei ole rajotteita, vaalea selkeä taustamme antaa kaikkien kukkien kukkia.

Kuvaamme usein myös kokokuvia, joten huomio jalkoihin – kenkiin ja sukkiin! Yhteinäisyyden vuoksi yleensä näyttää parhaalta jos kaikilla joko on kengät, tai sitten aina toimiva vaihtoehto on, että kaikki ovat paljain varpain. Perheen pienimmille ei siis ainakaan kannata lähteä kenkiä ostamaan 🙂
Kaikkiin kuvauksiin voi halutessa ottaa mukaan omaa rekvisiittaa. Täältä löytyy kaikenlaista, eli mitään ei ole pakko ottaa. Mutta jos haluaa, voi mukaan ottaa harrastukseen liittyvää, jotain mistä pitää. Lapsilla pehmoleluja, aikuisilla tennismailoja, balettitossuja, lempilevyjä, meriaiheisia tyynyjä, mitä ikinä keksii!


Koirat ja muut lemmikit kannattaa ottaa kuvaan mukaan – vaikka epäilisi kuvan onnistumista liikkuvan lemmikin kanssa – yleensä nekin tavalla tai toisella kuvaan mukaan saadaan. Tämä taas vinkki, ei missään tapauksessa edellytys. Lähellekään kaikki perheet eivät ota mukaansa mitään ja hyvä tulee niinkin.

Itse kannattaa olla se suurin kriitikko, eli jos jostain asiasta pukeutumisen suhteen on tarkka, kannattaa kuvauksen aikanakin olla tarkkana eikä luottaa siihen että kuvaaja huomaa tai että hänestä samat asiat ovat tärkeitä. Ei siis kannata luottaa kuvaajan hiusmakuun siitä, milloin tukka on hyvin vaan niitä kannattaa hiuksistaan tarkan tarkkailla hiuksia läpi kuvauksen.  

Pieniä korjauksia voi myöhemminkin tehdä, mutta isosti ei voi ruokaista suuta, kökköistä nenää eikä silmän päällä olevia hiuksia korjata, aina ei ollenkaan. Näissä liikutaan aina liukkailla jäillä, eli kuvaajan paras rooli on olla mukautuva – kaikki eivät kaipaa kökötöntä nenää, toiset ovat hyvinkin tarkkoja että kaikki on viimeisen päälle. Eli perheet ovat erilaisia, ja kuvaajan tehtävä on ikuistaa kukin sellaisena kuin he ovat.  Lähtökohtaisesti kaikki minkä silmä näkee, myös näkyy kuvassa.

Yskät, flunssat eikä muutkaan pienet naarmut/finnit haittaa kuvausta. Harvoin pienemmillä olekaan sellaista hetkeä, ettei ole ”mitään”, ja pienen flunssan tilalla voikin olla seuraavalla viikolla kunnon mustelma otsassa 🙂 Kuumeisena oikein kukaan ei ole oma itsensä, eli tällöin aika kannattaa siirtää. Pienet naarmut voi myös yleensä helposti kuvankäsittelyllä korjata.


Studiolla työskentelee useampi kuvaaja, joka saa valitettavasti migreenin tupakanhajusta. Toivoisimme kovasti, ettei tupakalta tultaisi suoraan sisälle melko pieneen kuvaustilaan. Kiitos! 

Jos kuvaus peruuntuu kokonaan, eikä uutta kuvausaikaa saada meistä johtumattomista syistä sovittua, olemme tällöin perineet 50% kuvaushinnasta. Peruuntuneen lauantain kuvausajan tilalle emme valitettavasti ole pystyneet tarjoamaan uutta lauantaiaikaa, mutta arkiajan kyllä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *