Rakkaimmat hetket, tunteiden kirjo, kauneimmat muistot ammattitaidolla ikuistetut…

Vihkipäivä on elämän tärkeimpiä päiviä, josta jää rakkaat muistot. Muistikuvien vahvistamiseksi otetaan kuvia, jotka eivät haalistu. Kuvat ovatkin usein myös konkreettisin asia, joka itse hääpäivästä jää muistoksi.

Meiltä rakkaudella otetut viralliset vihkikuvat, ja vaikka vähän epävirallisemmatkin. Dokumentaarista vihkikuvausta emme kuvaa, mutta otamme kuvat, jotka säilyttävät muiston erityisestä päivästä vuosikymmeniä seinällänne, sekä myös lähimpien ihmistenne hyllyillä.

Kuvauksen (kesto n. 1 h) hintaan sisältyy monipuolinen kuvaus (n. 60-80 kpl otosta) sekä sähköiset koevedokset.

Kuvaan voi halutessa tuoda myös esim. morsiusneidot/pojat, lemmikkieläimen tai jotain muuta yhteiseen harrastukseen liittyvää. Häiden teemaa voidaan hyödyntää jne.

Näistä voidaan sopia ja suunnitella lisää yhdessä ennen h-hetkeä pidettävässä tapaamisessa niin toivottaessa.