Ammattilaisen ottamat onnistuneet kuvat elämäsi tärkeimmästä päivästä. Ylioppilas- ja rippikuvat studiossa ainoastaan Tampereella tai miljöössä Orivedellä tai Tampereella!

Kuvausten hinta on 55€

Ylioppilaskuvaus ja rippikuvaus ikuistavat nuoruuden tärkeät välietapit lapsesta aikuiseksi. Edelliset kuvat on ehkä otettu yksivuotiaana, ja seuraavat kuvat saattavat olla vihkikuvat. Nämä ovat myös niitä juhlia, jotka kannattaa ammattilaisen kuvaamana ikuistaa, sillä näitä kuvia säilytellään esillä vuosikymmeniä.

Rippikuvaus sekä ylioppilaskuvaus kestää yleensä noin puoli tuntia, mutta yleensä näihinkin kuvauksiin varaamme tunnin aikaa. Vain kiireisimmät päivät ovat tähän poikkeuksena.

Rippi tai ylioppilaskuvaukseen voikin ottaa mukaan vaikka harrastuksen; koiran, koripallon tai tennismailan, yhtälailla haitarin tai lempilevyn. Eli aikaa riittää kuvauksessa ottaa sekä perinteisempää muotokuvaa, että jotain rennompaa harrastuskuvaa. Mahdollisuus on myös kuvaukseen miljöössä, studion kupeessa Pispalassa tai vaikka Pyynikin kauniissa maisemissa täällä Tampereella tai miljöössä myös kotipaikkakunnallani Orivedellä.

Otoksia näistä kuvauksista yleensä kertyy 50-60 kpl.

Rippikuvat ammattitaidolla miljöössä. Mukaan voit ottaa joko lemmikin tai vaikka harrastukseen liittyvän asian tai esineen mukaan.